Tap, skader og sjansebonanza

Tap, skader og sjansebonanza

Matta var strøken, litt duskregn i lufta og vi var klare for nok en 3 poenger. Dessverre er det ikke alltid ting går etter planen.

Vi går ut høyt og sjansene kommer på løpende bånd. Først er Preben igjennom og setter ballen i stolpen. 5 minutter senere er det debutant Sondre sin tur, og nok en gang står stolpen i veien. Preben får enda en mulighet da han blir spilt fri i bakrom, Drafn drar Preben ned innenfor 16 meteren og dommeren blåser straffe. Tobias går frem for å ta straffa, keeper redder og returer blir blåst over fra 3meter.

Vi fortsetter å presse på, nok en gang er Preben igjennom og nok en gang er stolpen i veien.
Det er vel sånn kampen foregikk, Preben igjennom og for fjerde gang i løpet av første omgang er stolpen i veien.
Rett før pause får vi nok en straffa da Preben blir rivd ned innenfor 16. Denne gang tar kaptein Ringsby ansvaret selv og banker ballen i nota, 1-0 til YIL.

I 2.omgang rakner alt, Vi fortsetter å sløse med sjanser og Drafn tar mer og mer over. 1-0 blir til 1-1, før Drafn går opp til 1-2.
Preben blir nok en gang rivd ned innenfor 16 og dommeren blåser kampens tredje straffe. Denne gang tar Preben straffen selv, 2-2.

Vi mistet i 1.omgang Ruben Berg med strekkskade og nå måtte også Olaf og Gevelt ut med strekk. Hjelper også lite at Sondre må av med krampe.

Med slitne spillere og null innbyttere blir det tøft på slutten og Drafn går opp til 2-3.

Natta!