Skader, media og seier i serieåpninga

Skader, media og seier i serieåpninga

Foran 38 tilskuere dro Ytterkollens menn i land sesongens første 3-poenger hjemme mot MIF3.
Gutta var klare på at dette var en match vi skulle vinne og det var her vi skulle starte jakten på opprykk. Før avspark fikk vi til og med besøk av en journalist i garderoben som hadde håp om se “sukkertøyet” debutere. Dessverre for han var Vegard observert med russen i helgen og derfor utelatt fra troppen.

Det vi trudde og håpet skulle bli et fyrverkeri av en fotballkamp utviklet seg til å bli en parodi utover i 2omg. Vi gikk til pause med en 4-0 ledelse hvor Preben noterte seg for tre og Thomas A satte inn det fjerde.
Planen var klar før 2omg. vi skulle holde nullen og angripe, dessverre har vi en gjeng med spillere som skulle ha pensjonert seg for lenge siden. 1 strekk, 2 strekk, 3 strekk, 4, 5 og 6 strekkskader. Kampen var forvandlet fra et lokalderby i 7.div til et sykehjem som hadde gitt pasientene sine tillatelse til å leike med ball. Pasient nr. 17, Preben Lia finner ut at selv med kompress på begge låra og en hastighet i beina som ville fått Jan Skøien til å se ut som Usain Bolt, er han raskere enn forsvaret til MIF3. Noe som resulterer i mål nr 5 og 6.

Seier er seier og vi er et steg nærmere opprykk.

Sluttresultat: 6-2
BB: Preben Lia
Assist konge: Choman Omar med 3 assist