Vi søker sponsorer!

Vi søker sponsorer!

Kommende sesong børster vi støvet av Ytterkollen Fotball og fyrer opp seniorlag som skal herje i Buskerud fotballkrets sin 7.divisjon. I spillergruppa blir det gjensyn med flere tidligere toppspillere, men hovedtyngden er unge og lovende spillere som har spilt barne og juniorfotball i våre naboklubber. Vi jobber for å bli det beste tilbudet for ungdom som skal ta sitt første steg inn seniorfotballen. Dette er noe vi har et langsiktig perspektiv på, og ikke bare kommende sesong, men flere år fremover.

Sponsorsamarbeid
For at vi skal kunne holde liv i ei fotballgruppe for Ytterkollen Fotball og ungdom i nærmiljøet, er vi helt avhengige av samarbeidspartnere og støtte. Kunne din bedrift være interessert i å hjelpe oss med dette? Vi gir tilbake med annonsering på våre nettsider og mediedekning. Trykk på drakter. Deling av tilbud og annonser, eller deltagelse/hjelp på lokale arrangement. Kom med forslag, vi er åpen for det meste.

Forslag til samarbeid:
STARTPakke (2-5000,-) Annonsering på vår nettside i ett år. Mulighet for deling av annonsekampanjer på vår facebookside.

ELITEPakke (10.000,-) Annonsering på vår nettside i ett år. Mulighet for deling av annonsekampanjer på vår facebookside. Medium størrelse trykk på spillerdraktene. Skulder eller Arm.

PROFFPakke (15.000,-) Annonsering på vår nettside i ett år. Mulighet for deling av kampanjer på vår facebookside. Stor størrelse trykk på spillerdraktene. Front eller Rygg.

Vi håper å høre fra deg… og ikke minst se deg på en eller flere av våre kamper. 🙂

Med hilsen Fotballgruppa Ytterkollen Idrettslag.