Grasrotandelen

Grasrotandelen

Ved spill hos Norsk Tipping vil 7 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Flax).

Spillerkortet fra Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på norsk-tipping.no

Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir ditt valg registrert på deg som spiller. Dermed sikrer du at mottakeren din blir støttet hver gang du spiller – selvfølgelig uten at det går på bekostning av innsatsen din eller premien din. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax.

Når du skal levere spill vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Du vil møte informasjonen uansett om du stikker Spillerkortet ditt inn i terminalen hos en kommisjonær, skal spille via norsk-tipping.no, på en spillterminal, eller om du spiller via mobilen. Grasrotandelen er med andre ord tilgjengelig i alle de ulike spillkanalene Norsk Tipping har. Når du har funnet deg en mottaker til Grasrotandelen, blir det avsatt penger til denne for hvert eneste spill du leverer.

Du kan selv finne mottakeren av din grasrotandel ved å søke fram klubben, foreningen eller organisasjonen – og det finnes flere måter å gjøre det på:

  1. Du kan gjøre det direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på Internett, på mobilen og på spillterminalene. Da søker du opp mottakeren du vil støtte, og aktiverer den som mottaker av din grasrotandel.
  2. Dersom du vet organisasjonsnummeret til klubben, kan du oppgi det hos kommisjonæren, eller taste det inn om du bruker noen av de elektroniske spillkanalene. Organisasjonsnummeret til Ytterkollen IL er: 993 923 478.

Følg med på midlene som genereres på norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=993923478

TAKK for at du støtter Ytterkollen IL via Grasrotandelen!